Advertisement

Malatya Deprem : X Arzqj7jj9rym : İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı.

Malatya Deprem : X Arzqj7jj9rym : İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı.. Gelen son dakika haberine göre malatya'nın pötürge ilçesi merkezli saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel malatya deprem geçmişte yaşanan malatya deprem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malatya deprem haber sayfamızda. Habertürk'te yeralan bir haberde 1996 yılında kullanıma sunulan türkiye'nin deprem bölgeleri haritası afad derpem dairesi başkanlığı tarafından mart 2018'de. Malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya deprem ile ilgili 4 haber listeleniyor.

Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 14:22 kızılay'dan ramazan'da 8 milyon ihtiyaç sahibine 225 milyon tl yardım. Tüm malatya ve çevre illerde hissedilen deprem paniğe sebep oldu. Afad'dan yapılan açıklamada, deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığı bilgisi verildi. Yaşanan depremin derinliği 7.00 km olarak açıklandı.

Profesor Gorur Malatya Daki Deprem O Bolgedeki Riski Artirabilir Diken
Profesor Gorur Malatya Daki Deprem O Bolgedeki Riski Artirabilir Diken from www.diken.com.tr
Tüm malatya ve çevre illerde hissedilen deprem paniğe sebep oldu. Malatya deprem ile ilgili 129 haber listeleniyor. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yerin 4.6 km derinliğinde oluşan sarsıntının ardından deprem, malatya merkez olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Malatya'nın arguvan ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Gelen son dakika haberine göre malatya'nın pötürge ilçesi merkezli saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye haftanın ilk gününe deprem haberiyle uyandı!

Habertürk'te yeralan bir haberde 1996 yılında kullanıma sunulan türkiye'nin deprem bölgeleri haritası afad derpem dairesi başkanlığı tarafından mart 2018'de.

Toplam 1 malatya deprem haberi bulunmuştur. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada ise malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 5.3, derinliği ise 4.6 km olarak açıklandı. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ancak bununla birlikte saat 21.17'de 3.9 ve 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), malatya'nın pütürge ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Yaşanan depremin derinliği 7.00 km olarak açıklandı. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Yerin 4.6 km derinliğinde oluşan sarsıntının ardından deprem, malatya merkez olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada, deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığı bilgisi verildi. Malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu.

Deprem diyarbakır, batman, elazığ, siirt, kahramanmaraş, adıyaman, şanlıurfa ve gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi. Yerin 4.6 km derinliğinde oluşan sarsıntının ardından deprem, malatya merkez olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Malatya'nın arguvan ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Malatya Da Deprem Oldu Sanliurfa Adiyaman Ve Gaziantepte De Hissedildi Gunun Haberleri
Son Dakika Malatya Da Deprem Oldu Sanliurfa Adiyaman Ve Gaziantepte De Hissedildi Gunun Haberleri from i2.cnnturk.com
10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21.06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 27 kasım 2020 cuma günü malatya'da 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın arguvan ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Malatya'nın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin 6.94 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtilirken, malatya büyükşehir belediye başkanı selahattin son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. En son malatya deprem haberleri anında burada. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu.

Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'dan gelen son dakika deprem haberi vatandaşları korkuttu! Habertürk'te yeralan bir haberde 1996 yılında kullanıma sunulan türkiye'nin deprem bölgeleri haritası afad derpem dairesi başkanlığı tarafından mart 2018'de. Elazığ'da saat 20.55'te meydana gelen depremi malatya başta olmak üzere çevre illerde hissedildi. Yerin 4.6 km derinliğinde oluşan sarsıntının ardından deprem, malatya merkez olmak üzere çevre illerden de hissedildi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Malatya doğanyol ile komşu olan sivrice'deki köyler depremden büyük ölçüde etkilenirken, malatya doğanyol köyleri de depremi en fazla hisseden nokta oldu. Malatya'da merkez üssü pütürge ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya üst üste gerçekleşen depremler ile sallanıyor. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü ve afad'dan yapılan açıklamada, malatya/pütürge'de 4,7 büyüklüğünde malatya'da meydana gelen deprem elazığ'da da hissedildi. Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Saat 09.54'te yaşanan depremi boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırmaları enstitüsü 3.8 olarak duyurdu. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Malatya'nın pötürge ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden hissedilen #deprem 'den etkilenen tüm kardeşlerime geçmiş olsun. Malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi.

Malatya Valiligi Nden Deprem Aciklamasi 4 Bin 799 Konutun Agir Hasar Gordu Guncel Haberler Son Dakika Haberleri Turktime Haber Portali
Malatya Valiligi Nden Deprem Aciklamasi 4 Bin 799 Konutun Agir Hasar Gordu Guncel Haberler Son Dakika Haberleri Turktime Haber Portali from www.turktime.com
Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. 14:22 kızılay'dan ramazan'da 8 milyon ihtiyaç sahibine 225 milyon tl yardım. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada ise malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 5.3, derinliği ise 4.6 km olarak açıklandı. Malatya deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmelerini bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Naci görür o depremle ilgili, arkadaşlar, bu. Elazığ'da saat 20.55'te meydana gelen depremi malatya başta olmak üzere çevre illerde hissedildi. 27 kasım 2020 cuma günü malatya'da 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi.

Malatya deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmelerini bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Deprem, adıyaman, diyarbakır ve şanlıurfa'da da hissedildi. Malatya deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 20 haber bulunmaktadır. Malatya deprem ile ilgili 129 haber listeleniyor. Malatyadaki son depremler için tıkla! Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler. Malatya deprem ile ilgili tüm haberler, video ve fotoğraf fotomaç'ta. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada ise malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 5.3, derinliği ise 4.6 km olarak açıklandı. 27 kasım 2020 son depremler şiddetli bir deprem meydana geldi. En son malatya deprem haberleri anında burada. Malatya hekimhan'da da 31 temmuz'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.3 olarak açıkladı. Ajansların geçtiği son dakika haberine göre 07:40 sularında malatya'da deprem oldu;

Posting Komentar

0 Komentar